Предаванията на живо (стриймингите) станаха много популярна и почти задължителна функция

...
Предаванията на живо (стриймингите) станаха много популярна и почти задължителна функция
Коментари Харесай

YouTube работи върху 5 нови функции за стрийминг на живо

Предаванията онлайн (стриймингите) станаха доста популярна и съвсем наложителна функционалност в главните развлекателни платформи, трансформирайки се в обичания метод на потребителите да се свързват със основателите на наличие. Ето за какво YouTube в този момент работи за въвеждането на до 5 нови усъвършенствания на стрийминг онлайн на своята платформа. Някои от тези функционалности са единствено в тестови вид, до момента в който други са съвсем подготвени да започват публично през идващите месеци, предава. 

Първата от тези функционалности е Go Live Together , която е в пилотен тестови вид. Чрез нея основателите на наличие могат да поканят хора за стрийминг онлайн. Информацията за гостите ще остане скрита по време на директното предаване и до момента в който домакинът ще може да види разбора на предаването, гостът няма да може да го направи. Накрая на стрийминга ще има реклама, но изгодите от нея ще бъдат единствено за основателя на наличие.

Втората от новостите ще бъде Direct Rings . Този инструмент се употребява за известяван на потребителите, че даден профил е в предаване онлайн и се състои от пръстен към фотографията на потребителския профил на канала, който единствено с натискане ви води към предаването онлайн. В момента можем да забележим тези пръстени на избрани екрани, макар че се чака да доближат до целия YouTube до края на тази година, написа изданието.

Следващият инструмент е предопределен за основатели с повече от 1000 клиенти. Функцията за междуканални пренасочвания онлайн ще ви разреши да насочите феновете си към стрийминг онлайн или премиера в друг канал. Каналът, към който сте пренасочени, може да избере кои канали да употребяват тази функционалност с тях или да позволи на всички канали да бъдат пренасочени.

Още една от новостите е дисплей с разграничен екран за смарт телефони по време на стрийминг онлайн. Този инструмент предлага две благоприятни условия, първата е Lean in, която се състои в слагане на панела за чат от дясната страна на екрана, замествайки класическото наслагване на чата. От друга страна, има преживяване Lean back, което ви разрешава да гледате видеото на цялостен екран и броят на хората, свързани онлайн, се появява в долния десен ъгъл. Ако натиснете върху иконата, това ще ви върне към Lean in режим. Ако решите да останете на Lean Back, най-после ще намерите резюме с най-забележителните мнения. Тези функционалности се чака да бъдат дейни през идната седмица.

Последната от новите функци в YouTube са въпроси и отговори онлайн . Очаква се той да бъде пуснат през идващите месеци и работата му е много елементарна - потребителят задава въпрос и водещият онлайн му дава отговор, като отговорите остават закрепени за известно време. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР